Späť na zoznam

Fyziológia chuti alebo úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parižskym gastronómom

Bratislava, 1987
Fyziológia chuti alebo úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parižskym gastronómom IMG 9757

Fyziológia chuti alebo úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parižskym gastronómom

Bratislava, 1987

Takmer 200ročné pojednanie o gastronómii ako indterdisciplinárnej vede.- 1. vydanie.- Ed. Svetová tvorba, zv. 185.- Výber, preklad z roku 1829 (!), poznamky Mária Marta Gálová. Latinské preklady Alexandre Mallá. Doslov Anton Vantuch.- Pekný stav

  • Vydavateľstvo: Tatran
  • Jazyk: slovenský
  • Väzba: plátená s papierovou obálkou
  • Format: veľký - 8°
  • Počet strán: 211
8,00 €